webdesign

Infographic: 69 tips voor je webdesign

Je website is een belangrijk online visitekaartje van je bedrijf. De drie-eenheid design, content en gebruiksvriendelijkheid kunnen voor een goede website zorgen. Als je het maar mooi maakt en goed in elkaar knutselt.

Denk je aan een nieuwe website of twijfel je of je eigen website wel aan de laatste ‘eisen’ voldoet? Bekijk eens onderstaande infographic van PSDtoWP.net. In de zogenaamde webdesign guide staan 69 webdesign tips om jouw online visitekaartje te laten knallen.

Als je helemaal naar beneden scrollt, zie je ook nog een paar don’ts. Nice to know!

69 tips voor je webdesign

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.