afmetingen social media 2016

De actuele afmetingen voor social media

Social media is continu in ontwikkeling. Of je nu happy wordt van de ontwikkelingen of niet, het gebeurt! Er komen maandelijks andere functies en ook het design en lay-out wijzigt bij de vleet. Dat geldt ook voor de afmetingen van afbeeldingen op de verschillende social mediaplatformen.

Een paar maanden geleden postte ik op Twitter al een infographic over de afmetingen. Dat naslagwerk is nu weer achterhaald. Gelukkig heeft Make a websitehub een handig overzicht gemaakt met de actuele afmetingen. Mijn dank is groot! En ik denk dat ik in dit geval spreek namens vele online professionals.

Hulpje bij visuele content

Ga je een foto plaatsen op Facebook of Twitter? Gebruik jouw nieuwe hulpje voor deze en nóg zes andere social mediakanalen. Sla de infographic van Make a websitehub op of print het uit, zodat je bij het plaatsen van je visuele content altijd de juiste afmetingen op jouw favoriete social mediaplatform gebruikt.

Koning(in)

Gebruik onderstaande infographic mét de andere tips om dé perfecte post op social media te maken. Dan ben jij straks ook weer een online koning(in)!

Infographic: actuele afmetingen voor social media

De actuele afmetingen voor social media. Infographic by Make a websitehub

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.