aan de slag met je content

Gratis tools voor jouw social media marketing

Wat houd ik toch van social media. Iedere dag worden er weer toffe posts gedeeld. Zo ook vandaag. Via Ernst Jan Bos kwam ik op socialmediatoday.com terecht. Op deze site staat een update met liefst 33 gratis tools voor jouw social media marketing. Gratis! Met liefde deel ik dit weer met jullie. Sociaal toch? 😉

Ben je er klaar voor om geld en tijd te besparen voor de online zichtbaarheid van jouw bedrijf? Klikker-de-klik!

Wat voor gratis tools kun je verwachten?

  • content tools
  • editors voor afbeeldingen en video’s
  • social media management tools
  • gratis tools om analyses te maken
  • tools om advertenties te creëren op social media
  • contentkalenders
  • sites voor stockfoto’s en stockvideo’s

Speelkwartier

Dit soort tools kunnen je helpen om content te plaatsen op de diverse social media platformen en om content te analyseren. Voor mij zijn ze (bij voorbaat) niet allemaal relevant, maar het is wel weer leuk om te ontdekken wat er allemaal te vinden is. Wie weet zit er voor jou of jouw bedrijf dé tool bij die je verder gaat helpen op social media. Het speelkwartier is begonnen!

aan de slag met je content

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.