Cummings op Col d'Aspin

Liveblog: renners beginnen aan drieluik door Pyreneeën

Na de massasprint van donderdag staat vandaag de eerste serieuze beklimming op het menu: de Col d’Aspin. Het is het begin aan het drieluik door de Pyreneeën. Vorig jaar stond deze col ook op het programma in de Tour de France. Daniel Martin ging daar als eerste over de top, maar Rafal Majka won de etappe.

Een compleet peloton vertrekt vandaag om 13.10 vanuit L’isle-Jourdain om zo’n vier uur later in Lac de Payolle over de finish te komen. Wat gaan de klassementsrenners doen? Wie vallen er door de mand? Mogen vluchters om de dagzege strijden? Hoe doen de Nederlanders het? Volg het in mijn liveblog.

Lees ook:

Mijn preview voor de zevende etappe

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.