social media icons

Hoera! Nog jaren door met OBI4wan

“Patrick, maak je geen zorgen. We gaan door met OBI4wan.” Dat is wat Hoofd Communicatie Marieke van Bommel vlak voor de kerstborrel op het werk tegen me zei. Na een klein vreugdesprongetje dook ik gretig de koelkast in. Voor een heerlijk koud biertje. Ahhh, die eerste slok, zalig! Tijdens de borrel kreeg ik de lach niet van mijn gezicht.

Ik zal je even meenemen wáárom ik zo blij ben. Het stond namelijk ter discussie of we wel of niet door moesten gaan met een social media monitoringtool voor het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis (ETZ). Een tool waarvan het management nog niets van mee had gekregen. Was dat de investering wel waard? Op zich een terechte vraag, want we haalden er inderdaad niet alles uit. We rapporteerden niet. We lieten niet zien wat het ons opleverde.

Blij met OBI4wan

Deze mededeling van vanmiddag was een opluchting. Maar ondertussen ook een eyeopener. Ik moest meer van mezelf laten zien. Letterlijk en figuurlijk. Meer laten zien waar ik mee bezig ben op het werk. Want, ik was en ben blij met de tool van OBI4wan. Een social media monitoringtool is naar mijn mening onmisbaar. Ik besef dat ik het afgelopen jaar te weinig gedeeld heb met mijn collega’s. Ik besef dat ik te weinig tijd had genomen om mezelf verder te verdiepen in OBI.

OBIevent 2015

Met collega’s Communicatie van andere ziekenhuizen tijdens #OBIevent in 2015

Vooruitkijken: ontwikkelingen webcare en social

In 2017 begin ik met een schone lei. Ik besluit niet meer terug te kijken wat ik niet heb gedaan. Ik kijk vooruit. Ik ga met rapportages aan de gang en ga meer halen uit de publishing tool. Er staan meer uitdagingen op de rol. Heb volop ideeën op het gebied van social media voor het ETZ en ook met webcare gaan we nóg professioneler aan de gang. Maar daarover later meer.

Topteam OBI4wan

Het team van OBI4wan staat altijd voor je klaar. De dames en heren zijn down to earth en enorm betrokken. Ik ben blij om de komende jaren verder met hun samen te werken. Er staan mooie ontwikkelingen op het programma.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.