ETZ-musical Buitengewoon. Foto: Ellen den Ouden, fotografie Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis

Buitengewone prestatie collega’s ETZ in musical

Een fusie heeft veel voeten in aarde. Het schept kansen en uitdagingen, maar ook veel veranderingen voor de medewerkers. Dat hebben we zeker gemerkt in het ETZ. De fusie levert uiteraard ook mooie resultaten op. Een van die mooie resultaten is de musical Buitengewoon, vóór en dóór ETZ-collega’s. Deze musical is een echte fusieactiviteit, waarbij collega’s naast hun werk in verbinding worden gebracht.

Première musical Buitengewoon

Woensdagavond was het zover. ​​De première van de ETZ-musical Buitengewoon in Theaters Tilburg. In een uitverkochte zaal speelden 120 ETZ’ers de sterren van de hemel. Het verhaal gaat over de fusie tussen twee restaurants en de cultuurverschillen tussen beide. Vaak wordt de link hierbij gelegd met de fusie tussen het St. Elisabeth Ziekenhuis en het TweeSteden ziekenhuis.

Theaterbeleving

Ik was enorm onder de indruk. Onder de indruk van de prachtige zang, het goede acteerwerk, mooie dans en een super orkest. Een staande ovatie en het minutenlange applaus aan het eind van de voorstelling was méér dan terecht. En ik was niet de enige trotse collega. Lees maar eens wat reacties op Facebook en Instagram. Donderdag 2 tot en met zaterdag 4 februari zijn er nog eens drie voorstellingen. Een gegarandeerde theaterbeleving.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.